Törődünk az ügyfeleinkkel.

Discover More.

A B&T viszonylag új márka létére máris megbízhatóságot, innovációt és az adótanácsadási szektorban szerzett komplex tapasztalatot képvisel. A név tükrözi a két cég, a Becher & Torma Ügyvédi Iroda, valamint a B&T Tax Solutions Zrt. mögött álló alapítók, tanácsadók és munkatársak széleskörű és mélyreható ismereteit.

A B&T innovatív, gyakorlatias megközelítéssel, és a részletekre való gondos odafigyeléssel nyújt átfogó és magas színvonalú tanácsadást, mind hazai, mind multinacionális ügyfeleknek, az adójog számos területén.

Services

Csapatunk egyedülálló módon ötvözi az adóügyi és jogi szakértelmet ügyfeleink üzleti igényeivel. Ez a megközelítés biztosítja, hogy kifinomult és magas színvonalú adótanácsadási szolgáltatásokat nyújthassunk és adózási megoldásokat kínálhassunk.

See all services

People

Tanácsadás felsőfokon

A B&T csapat valamennyi tagja piacvezető tanácsadó cégektől (a Big4-tól, vagy magas színvonalú nemzetközi ügyvédi irodákból), a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, vagy a Pénzügyminisztériumtól érkezett, ahol széles körű szakértelmet szerzett a jog és az adótanácsadás különböző területein.

Meet the team